<h2>ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟÏΟΝΤΑ</h2><p>Διαλέγουμε τα προϊόντα μας με προσοχή για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα…</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.sofiadouvleti.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ</h2><p>Το προσωπικό μας είναι έμπειρο και κατηρτισμένο για μια ασφαλή εφαρμογή των μεθόδων…</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.sofiadouvleti.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ</h2><p>Ο χώρος μας είναι διακοσμημένος για να σας ηρεμεί…</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.sofiadouvleti.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
ΠΡΟΣΩΠΟ - ΜΑΚΙΓΙΑΖ

 

ΠΡΟΣΩΠΟ - ΜΑΚΙΓΙΑΖ

 

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ολοκληρωμένη περιποίηση η οποία περιλαμβάνει βαθύ καθαρισμό με σκοπό την αφαίρεση του σμήγματος  ώστε να εξασφαλιστεί η υγεία  και η σωστή λειτουργία του προσώπου. Τηρούνται αυστηρά οι κανόνες υγιεινής .Σοβαρά προβλήματα ακμής αντιμετωπίζονται σε συνεργασία με δερματολόγο.

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Ενυδατική θεραπεία με  προϊόντα πλούσια σε συστατικά που διατηρούν την συνοχή των κυττάρων εμποδίζοντας την αφυδάτωση και την απώλεια της ελαστικότητας της επιδερμίδας.

ΛΕΥΚΑΝΣΗ

Λευκαντική θεραπεία χωρίς συστατικά φωτοευαισθησίας. Θεραπεία ασφαλής για το δέρμα, αποτελεσματική στην αντιμετώπιση πανάδων, λεκέδων, δυσχρωμιών. Συνιστάται προληπτικά σε άτομα με τάση πανάδων και σε άτομα που κάνουν ριζική αποτρίχωση ή λέιζερ.

OIL CONTROL THERAPY

Θεραπεία ρύθμισης της λιπαρότητας. Αποσυμφορεί, αναζωογονεί και εξισορροπεί τη λιπαρότητα χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα.

ΑΝΤΙ-WRINKLE THERAPY

Προληπτική-επανορθωτική θεραπεία για τις ρυτίδες που δημιουργούν οι συσπάσεις των μυών του προσώπου.

CAVIAR THERAPY

Η απόλυτη αντιγηραντική και συσφικτική θεραπεία με χαβιάρι Salmo Ovum, τα λιπαρά οξέα Ω3, Ω6.Το χαβιάρι πλούσιο σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, αμινοξέα και ιχνοστοιχεία ενισχύει την επιδερμίδα με τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται για να διατηρήσει την ακεραιότητα των κυττάρων στις.

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΜΕ Α-ΥΔΡΟΞΥ-ΟΞΕΑ  (ΑΗΑ PEELING)

Θεραπεία έντονης αναζωογόνησης , απολέπισης, ενυδάτωσης, σύσφιξης και ανάπλασης. Ο συνδυασμός του γλυκολικού οξέος με ενεργά συστατικά πολλαπλών δράσεων προσφέρει στη θεραπεία υψηλά αποτελέσματα ευρείας δράσης

ΟΞΥΓΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Αντιοξειδωτική θεραπεία ενυδάτωσης, φωτεινότητας και οξυγόνωσης βασισμένη στις αντιοξειδωτικές ιδιότητες των κόκκινων σταφυλιών. Το δέρμα οξυγονώνεται, ενυδατώνεται και φαίνεται πιο φωτεινό και λαμπερό.

 

EΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

PHYTOPEELING

Θεραπεία χημικής απολέπισης αποκλειστικής φυτικής προέλευσηςΤα αποξηραμένα θαλάσσια φυτά Spogilla, Fragilis και Ephydatia προσφέρονται χωρίς καμία επεξεργασία σε λεπτή σκόνη.

MICRONEEDLE THERAPY SYSTEM

Τεχνολογία διείσδυσης σε βάθος των δραστικών ουσιών και ενεργοποίησης της ενδογενούς παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης.

ΜΑΚΙΓΙΑΖ 

ΒΡΑΔΙΝΟ

ΠΡΩΙΝΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΝΥΦΙΚΟ  (ΠΑΚΕΤΟ)

 

 

 

 

 

 

 

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

ΑΝΩ ΧΕΙΛΟΣ

ΦΡΥΔΙΑ

ΡΙΖΙΚΗ

Ελάτε στο Κέντρο Αισθητικής Δουβλέτη Σοφία για μια αξέχαστη εμπειρία ομορφιάς…

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας λειτουργούμε και με ραντεβού κλείστε τώρα το δικό σας

 

Κέντρο Αισθητικής Δουβλέτη Σοφία

Τσιμισκή 38 Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310244544 κιν. 6944607952